O meni





Rođen sam u Šibeniku 24. lipnja 1960. godine kao vrlo mali.






Prve sam korake uspio napraviti vrlo brzo.




 
 
U djetinjstvu sam imao samo probrano i visoko intelektualno društvo.




 
 
Ponekad sam se volio osamiti, i na suncu pisati poeziju i kontemplirati.






Svojim doseljenjem obradovao sam Zagreb. Ispočetka on mene nije.






Moja prva cura i ja od svega smo najviše cijenili težak i naporan rad.




 
 
Ne tajim, oduvijek sam bio hedonist i gurman.




 
 
A onda sam otkrio novo zadovoljstvo.




 
 
I evo me danas ovdje s vama. Uživajmo zajedno.




 
 
 
Ako me želite nešto pitati izvolite e-mail mog učitelja. Jednog dana, kad odrastem, otvoriti ću i ja svoj.

a.escoffier60@gmail.com










Broj komentara: 15:

  1. Odgovori
    1. Miiijaaauuu ! :) ( u prijevodu: Hvala !)

      Izbriši
  2. Bravo Pelle. Ja sam onaj "anonimno" koji je probao tvoj recept za Malostonsku marinadu. Evo uskoro imamo neko druzenje-takmicenje-zezanciju u vatrogasnom domu, Vatro-gastro show, i predjelo je upravo marinada. Nadam se da ce i tih 80-tak uvjek žednih vatrogasaca biti jednako odusevljeni tvojim receptom, odnosno mojim "kuhanjem". http://vatrogasci-makarska.hr/
    pozdrav Vanja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Vanja.
    Posebna mi je čast da će moj recept spremati vatrogasci u Makarskoj. Ipak, za tih 40-tak km obale od Makarske do Gradca me veže nešto više i dublje od 15 godišnjeg provođenja godišnjeg odmora jer kad jednog dana odem u penziju, jedan mali djelić tvoga raja sigurno će postati i moj novi dom. Zato mi posebno pozdravi Brist, posebno Blatnice i cijele Igrane. Neka čekaju jer ljeto više nije daleko. Puno pozdrava i daljnih gastro uspjeha tebi i tvojoj ekipi. Posebne pohvale za mariniranu skušu, a o tome zašto je slanutak ostao pretvrd ćemo drugi put. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hehe, ovo mi je uljepšalo dan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo da se zahvalim na blogerskom trudu i volji , a ponajviše dobročinstvu , jer ne žele svi svoje umijeće i znanje dijeliti s drugima ( cucki zločesti )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala na ovim riječima. Gastronomsko umijeće i znanje je kao i ljubav, umnožava se samo kada se dijeli.

      Izbriši
  6. Pelle je jedan od najljepših Gastro mačaka, uživamo u tvojim namazima, pestima i đžemovima..Mijauuuuu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. ajoooj
    Čudo da se mačak nije rastopil ko sladoled na suncu.
    pusa
    jeka

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantastican blog koji zavredjuje mnogo vise posjeta te smo ga uvrstili u Svemirac novosti koje ce ga nagraditi s tim. Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  9. Halo Mačak, sasvim slučajno naletjeh na Tvoj blog - i otprve sam se oduševila. Molim ne zamjeri mi, ali iskoristila sam Tvoju fotku s kuharskom kapom za moju sliku profila na facebooku. Propust je s moje strane, da nisam pitala najprije za dozvolu . pa ako ipak nije dozvoljeno, izbrisati ću je.
    Inače, blog je senzacija, posjećivati ću Te vrlo često - i HVALA na dobrim savjetima. Imam puno godina, ali nikad nije kasno da se nauči nešto novo i korisno! Pozdrav

    OdgovoriIzbriši