O meni





Rođen sam u Šibeniku kao vrlo mali.






Prve sam korake uspio napraviti vrlo brzo.






U djetinjstvu sam imao samo probrano i visoko intelektualno društvo.






Ponekad sam se volio osamiti, i na suncu pisati poeziju i kontemplirati.






Svojim doseljenjem obradovao sam Zagreb. Ispočetka on mene nije.






Moja prva cura i ja od svega smo najviše cijenili težak i naporan rad.






Ne tajim, oduvijek sam bio hedonist i gurman.






A onda sam otkrio novo zadovoljstvo.






I evo me danas ovdje s vama. Uživajmo zajedno.







Ako me želite nešto pitati e-mail mog učitelja je a.escoffier60@gmail.com . Jednog dana, kad odrastem, otvoriti ću i ja svoj.












Broj komentara: 17:

  1. Bravo Pelle. Ja sam onaj "anonimno" koji je probao tvoj recept za Malostonsku marinadu. Evo uskoro imamo neko druzenje-takmicenje-zezanciju u vatrogasnom domu, Vatro-gastro show, i predjelo je upravo marinada. Nadam se da ce i tih 80-tak uvjek žednih vatrogasaca biti jednako odusevljeni tvojim receptom, odnosno mojim "kuhanjem". http://vatrogasci-makarska.hr/
    pozdrav Vanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Vanja.
    Posebna mi je čast da će moj recept spremati vatrogasci u Makarskoj. Ipak, za tih 40-tak km obale od Makarske do Gradca me veže nešto više i dublje od 15 godišnjeg provođenja godišnjeg odmora jer kad jednog dana odem u penziju, jedan mali djelić tvoga raja sigurno će postati i moj novi dom. Zato mi posebno pozdravi Brist, posebno Blatnice i cijele Igrane. Neka čekaju jer ljeto više nije daleko. Puno pozdrava i daljnih gastro uspjeha tebi i tvojoj ekipi. Posebne pohvale za mariniranu skušu, a o tome zašto je slanutak ostao pretvrd ćemo drugi put. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, ovo mi je uljepšalo dan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo da se zahvalim na blogerskom trudu i volji , a ponajviše dobročinstvu , jer ne žele svi svoje umijeće i znanje dijeliti s drugima ( cucki zločesti )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala na ovim riječima. Gastronomsko umijeće i znanje je kao i ljubav, umnožava se samo kada se dijeli.

      Izbriši
  5. Pelle je jedan od najljepših Gastro mačaka, uživamo u tvojim namazima, pestima i đžemovima..Mijauuuuu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ajoooj
    Čudo da se mačak nije rastopil ko sladoled na suncu.
    pusa
    jeka

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastican blog koji zavredjuje mnogo vise posjeta te smo ga uvrstili u Svemirac novosti koje ce ga nagraditi s tim. Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  8. Halo Mačak, sasvim slučajno naletjeh na Tvoj blog - i otprve sam se oduševila. Molim ne zamjeri mi, ali iskoristila sam Tvoju fotku s kuharskom kapom za moju sliku profila na facebooku. Propust je s moje strane, da nisam pitala najprije za dozvolu . pa ako ipak nije dozvoljeno, izbrisati ću je.
    Inače, blog je senzacija, posjećivati ću Te vrlo često - i HVALA na dobrim savjetima. Imam puno godina, ali nikad nije kasno da se nauči nešto novo i korisno! Pozdrav

    OdgovoriIzbriši