O meni





Rođen sam u Šibeniku kao vrlo mali.






Prve sam korake uspio napraviti vrlo brzo.






U djetinjstvu sam imao samo probrano i visoko intelektualno društvo.






Ponekad sam se volio osamiti, i na suncu pisati poeziju i kontemplirati.






Svojim doseljenjem obradovao sam Zagreb. Ispočetka on mene nije.






Moja prva cura i ja od svega smo najviše cijenili težak i naporan rad.






Ne tajim, oduvijek sam bio hedonist i gurman.






A onda sam otkrio novo zadovoljstvo.






I evo me danas ovdje s vama. Uživajmo zajedno.







Ako me želite nešto pitati e-mail mog učitelja je a.escoffier60@gmail.com . Jednog dana, kad odrastem, otvoriti ću i ja svoj.












Broj komentara: 18:

  1. Bravo Pelle. Ja sam onaj "anonimno" koji je probao tvoj recept za Malostonsku marinadu. Evo uskoro imamo neko druzenje-takmicenje-zezanciju u vatrogasnom domu, Vatro-gastro show, i predjelo je upravo marinada. Nadam se da ce i tih 80-tak uvjek žednih vatrogasaca biti jednako odusevljeni tvojim receptom, odnosno mojim "kuhanjem". http://vatrogasci-makarska.hr/
    pozdrav Vanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Vanja.
    Posebna mi je čast da će moj recept spremati vatrogasci u Makarskoj. Ipak, za tih 40-tak km obale od Makarske do Gradca me veže nešto više i dublje od 15 godišnjeg provođenja godišnjeg odmora jer kad jednog dana odem u penziju, jedan mali djelić tvoga raja sigurno će postati i moj novi dom. Zato mi posebno pozdravi Brist, posebno Blatnice i cijele Igrane. Neka čekaju jer ljeto više nije daleko. Puno pozdrava i daljnih gastro uspjeha tebi i tvojoj ekipi. Posebne pohvale za mariniranu skušu, a o tome zašto je slanutak ostao pretvrd ćemo drugi put. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe, ovo mi je uljepšalo dan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo da se zahvalim na blogerskom trudu i volji , a ponajviše dobročinstvu , jer ne žele svi svoje umijeće i znanje dijeliti s drugima ( cucki zločesti )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala na ovim riječima. Gastronomsko umijeće i znanje je kao i ljubav, umnožava se samo kada se dijeli.

      Izbriši
  5. Pelle je jedan od najljepših Gastro mačaka, uživamo u tvojim namazima, pestima i đžemovima..Mijauuuuu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ajoooj
    Čudo da se mačak nije rastopil ko sladoled na suncu.
    pusa
    jeka

    OdgovoriIzbriši
  7. Fantastican blog koji zavredjuje mnogo vise posjeta te smo ga uvrstili u Svemirac novosti koje ce ga nagraditi s tim. Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  8. Halo Mačak, sasvim slučajno naletjeh na Tvoj blog - i otprve sam se oduševila. Molim ne zamjeri mi, ali iskoristila sam Tvoju fotku s kuharskom kapom za moju sliku profila na facebooku. Propust je s moje strane, da nisam pitala najprije za dozvolu . pa ako ipak nije dozvoljeno, izbrisati ću je.
    Inače, blog je senzacija, posjećivati ću Te vrlo često - i HVALA na dobrim savjetima. Imam puno godina, ali nikad nije kasno da se nauči nešto novo i korisno! Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  9. Prvi sam put na Vašem blogu i oduševljena sam. Sve originalno, novo, još neviđeno. Najradije bih sve isprintala (volim osjet papira na ruci), ali fakat bi bilo previše. Sretna sam što sam naišla na Vaš post! Postoji li kakva kuharica? Sakupljam kuharice pa bi mi bilo drago da imam i Vašu. (Ili ću je ipak jednoga dana isprintati s bloga.) Vidim da spominjete moga prijatelja Ivicu Butorca. Uzimala sam kokice od njega, ne ovu pasminu, ali svejedno su bile savršene! Pozdrav iz Siska! Pratim redovito!

    OdgovoriIzbriši